Dealer worden?

PBS is al meer dan 35 jaar een onafhankelijke producent van buitenzonweringen die voor het advies en de montage van de producten hecht samenwerkt met deskundige branchespecialisten, verspreid over heel Nederland.

Samenwerking van producent en branchespecialist

De keuzemogelijkheden in zonwering voor zowel consument als de zakelijke markt zijn overweldigend. PBS produceert knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken, terrasoverkappingen, serrezonwering, windschermen en textieldaken. Binnen deze productgroepen zijn er weer bijna oneindig veel variaties, zoveel dat deskundig advies afgestemd op de situatie en de wensen van de klant onontbeerlijk is. Daarnaast is deskundige montage van de buitenzonwering buitengewoon belangrijk. PBS gelooft daarom in samenwerking met goed opgeleide en deskundige branchespecialisten.

Win-winsituatie

Branchespecialisten onderhouden het contact met de klant en hun ervaringen zijn bijzonder waardevol om de producten goed af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de klant. Daarnaast zorgt PBS voor vakgerichte voorlichting en training over de zonweringen van PBS. Elk jaar zijn er voorlichtingsdagen in onze fabriek in Tilburg waarin er plaats is voor ontmoeting en productvoorlichting.

Interesse?

Bent u branchespecialist en beschikt u over de deskundigheid en vaardigheden om klanten te adviseren over buitenzonwering en deze vervolgens te installeren? Dan komen we graag in contact met u.

 

Dealer login

De branchespecialisten die met PBS samenwerken beschikken over een unieke gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee ze in het beveiligde deel van deze website kunnen komen. Hierin kunnen zij volgen welke orders uitstaan en de bijzonderheden van elke order. Hier kunnen dealers digitaal hun order inbrengen. Eenvoudig, snel en efficiënt.

Klik hier om in te loggen.

Beeldbank

PBS ondersteunt de branchespecialist op vele manieren. Niet alleen via opleiding en productinformatie, maar ook bij de promotie die onontbeerlijk om succesvol te zijn bij de verkoop van buitenzonwering. Branchespecialisten die samenwerken met PBS kunnen gebruikmaken van een beeldbank met visuals die te gebruiken zijn op de website, bij folders en flyers of in andere commerciële toepassingen.

Downloads

PBS heeft folders beschikbaar met productinformatie van vrijwel alle typen buitenzonwering. Hierop zijn ook meer bijzonderheden te vinden over de beschikbaarheid van maten, kleuren, dessins, bedieningsmogelijkheden en andere opties. De folders zijn beschikbaar in de vorm van een pdf die u kunt downloaden.

Jarenlange ervaring en zelfstandig van start?

Ook start-ups kunnen in aanmerking komen voor samenwerking met PBS. Goed vakmanschap ondersteunen wij graag met uitstekende producten. Een succesvolle combinatie die wij uitbouwen door gerichte opleidingen en ondersteuning op maat.