Wie zijn wij?

DSC00828

PBS is een onafhankelijke producent van buitenzonwering. PBS is als Producent voor alle Branche Specialisten in 1980 opgericht en uitgegroeid tot een bedrijf met een compleet en volwaardig programma van buitenzonweringen voor consumenten en voor zakelijke projecten. PBS is gevestigd in Tilburg, de verkoop en de installatie van buitenzonwering vinden plaats door branchespecialisten, verspreid over heel Nederland. Ook in België en Scandinavië zijn de zonweringen van PBS verkrijgbaar.

Maatwerk in buitenzonwering

PBS voert alle bewerkingen in de fabricage van knikarm- en uitvalschermen, screens, serrezonweringen, rolluiken, markiezen en terrasoverkappingen zelf uit. Tailormade, dat wil zeggen voor elke klant op maat en met materialen en kleuren afgestemd op de persoonlijke voorkeuren en wensen. PBS denkt mee met de branchespecialist die adviseert, meet en installeert. PBS voert alle werkzaamheden in eigen beheer uit, een garantie voor kwaliteit en levertijd.

Haro Projectzonwering, voor de zakelijke markt

Sinds de overname van Hoefnagels Projectzonwering in 2005 voert PBS speciaal voor de zakelijke markt het gerenommeerde 75 jaar oude merk Haro Projectzonwering. De flexibiliteit in de productie van buitenzonwering maakt PBS tot een geschikte partner van architecten en aannemers in de zakelijke markt. PBS begeleidt van A tot Z en werkt hierbij nauw samen met de branchespecialist die de verbindende schakel is tussen productie en afnemer. Architecten en aannemers profiteren van de adviezen van onze technische specialisten en vormgevers die bij hun ontwerpen gebruikmaken van CAD-systemen.